Hybrid Studio reprezinta imbinarea a doua sau mai multe discipline diferite puse in slujba organizatiilor de toate nivelurile cu scopul gasirii unor solutii creative care vin sa le imbunatateasca performantele si imaginea.

HYBRID STUDIO este prima organizatie din Romania care propune conceptul de multidisciplinary design innovation, in atentia si in slujba clientilor sai. Activitatea noastra aduce in atentia antreprenorilor romani un nou trend inovativ de abordare multidisciplinara  neconventionala dar cu atat mai mult solida si profesionista bazata pe bagajul si experienta partenerilor si colaboratorilor nostri, recomandata de clienti precum urmeaza.

Untitled-1

Fiind prin definitie o structura multidisciplinara, la HYBRID STUDIO punem in slujba clientilor nostri o gama de servicii de creatie si consultanta din domeniul  fotografiei, creatiei publicitare, (re) branding si design, web design, packaging, arhitectura, consultanta de imagine si nu in ultimul rand, cercetare.

Promovam portofoliul si experienta profesionistilor angajati in procesul de creatie si consultanta pentru a asigura coerenta si calitate serviciilor oferite de noi. Toti angajatii si partenerii de la HYBRID STUDIO sunt persoane specializate si/sau premiate in domeniile lor de activitate, garantie ca la HYBRID STUDIO facem afaceri frumoase!

Pentru ca stim ca indiferent daca este vorba despre un produs, organizatie, firma, vorbim despre branduri la noi se lucreaza in echipe sau independent in functie de proiecte pentru a face acea legatura subtila intre business si design.

Pentru noi valoarea si succesul unui brand nu sta numai in designul logo-ului care il reprezinta, nu inseamna numai o identitate sau un produs palpabil.

Noi credem ca succesul unui brand se masoara in functie de fluturii din stomacul clientului, clientului nostru. Succesul sau esecul unui brand depinde de intensitatea sentimentului simtit de persoana care intra in contact cu el. Clientul este o fiinta emotiva care dintr-o perspectiva subiectiva va decide soarta unui brand.

Care este rolul nostru? Noi va ajutam sa convingeti mai multi oameni sa cumpere cat mai multe lucruri, pe o perioada cat mai lunga, de la dumneavoastra.  Pentru ca increderea se castiga prin coerenta, noi va ajutam sa intampinati si sa satisfaceti asteptarile si nevoile clientilor dumneavoastra printr-o diversitate de servicii care vor asigura coerenta in ochii si fluturi in stomacul clientilor dumneavoastra.